652 88 11 65

4 raons per donar-te d’alta al Col·legi d’Agents Comercials de Barcelona

Com ja saps, i si no és així ja t’ho explico ara, col·laboro des de fa anys amb el Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Barcelona (COACB). Per una banda, en soc membre de la Junta de Govern i; per l’altra, hi realitzo tasques comercials. És a dir, des de fa més de catorze anys soc la comercial del Col·legi d’Agents Comercials. 🙂

L’experiència m’ha portat a poder treure conclusions sobre què és el que motiva a una persona a donar-se d’alta al nostre Col·legi. També t’he de dir que normalment venen per un motiu en concret i després es queden per tot el que descobreixen. Sembla un eslògan dolent d’un anunci corrent, però és ben cert: venen per un motiu i es queden per tota la resta.

En primer lloc, hi ha les persones que es dirigeixen al COACB perquè busquen oportunitats. Són persones que volen fer canvis: ja sigui canviar d’empresa, fer-se autònoms multicartera, començar a treballar com a agent comercial, etc. Per a ells tenir accés a una borsa de treball, l’entrada a Fires professionals de franc i assistir a actes de networking té molt de valor.

En segon lloc, hi ha agents comercials que ja estan exercit i venen per l’assessorament gratuït: ja sigui perquè tenen por a una inspecció fiscal, perquè volen un advocat que els revisi els contractes i els assessori o perquè volen gaudir dels beneficis únics en les deduccions de l’IVA i IRPF.

En tercer lloc, també hi ha persones que se senten atrets pels descomptes que oferim i els surt a compte donar-se d’alta per gaudir-ne. Normalment són agents que es mouen molt i que treuen partit als descomptes de Vueling, Saba, Solred, etc. En aquest grup també hi ha qui es col·legia per tenir accés als nostres despatxos professionals gratuïts. A banda, també es poden desgravar de la seva declaració el 100% de la quota col·legial anual.

I en últim lloc, però no menys important, hi ha qui es col·legia pel sentiment de pertinença o per imatge. Personalment, em fa molta il·lusió quan algú es dona d’alta perquè el seu pare sempre havia estat col·legiat. Aquest relleu generacional que es produeix ja porta implícit la col·legiació. A nivell d’imatge també és important: no és el mateix estar col·legiat que no estar-ho davant d’una empresa per qui vols treballar. No és el mateix citar un futur client o proveïdor a una cafeteria d’un hotel que a un despatx gratuït del nostre edifici. Pel col·legiat no té cap cost i, en canvi, guanya molt a nivell d’imatge.

Com veus, sempre hi ha una bona raó per col·legiar-se. I ara, te’n dono una més: si et dones d’alta durant el mes de novembre, l’alta et surt per 96€ (amb quota mensual inclosa). Si vols que en parlem, només m’has d’escriure o trucar. Estaré encantada d’atendre’t. I recorda, que estar col·legiat professionalitza la nostra feina 🙂

Deixa el comentari

Share This