652 88 11 65

15/11: Networking d’ocupació professional per agents comercials

El proper 15 de novembre se celebrarà en el Col·legi Oficial d’ Agents Comercials de Barcelona una trobada entre agents comercials que busquen feina (o ampliar la seva cartera de representades) i empreses que busquen agents comercials. La jornada se celebrarà de les 9 a les 14 hores a la quarta planta del nostre edifici (C/ Casp, 130 08013 Barcelona).

Qui hi pot participar?
En principi, les empreses volen agents comercials col·legiats i nosaltres donarem prioritat a aquest col·lectiu. Ara bé, si encara no estàs col·legiat, també et pots apuntar. Serà també una manera que coneguis el Col·legi i els serveis que t’oferim. A més, per posar-t’ho encara millor, durant el mes de novembre la teva alta és més barata 😉

Quins tipus d’empreses hi haurà?

Les empreses participants són de diferents sectors i de diferents nacionalitats, però totes tenen en comú que volen vendre més i necessiten venedors professionals. Així que, si et dediques al món de les vendes és la teva oportunitat.

Què ofereixen les empreses?

Hi ha una mica de tot. Hi ha empreses que busquen agents comercials purament a comissió amb contracte mercantil, n’hi ha que ofereixen un contracte laboral, algunes demanen exclusivitat i unes altres, no. Per la meva experiència, aquest no ha de ser un filtre a l’hora d’asseure’s a parlar amb un empresari; no ha de ser un condicionant.

Quin és el funcionament de la jornada?

Quan arribes al COACB, t’identifiquen amb un número a la solapa, perquè siguis visible i sàpiguen qui ets. Dies abans, se’t facilitarà una agenda personalitzada amb l’horari de les entrevistes assignades . Aproximadament cada entrevista dura uns 30 minuts. És recomanable portar un currículum per si l’empresa te’l demana.

Quant costa?

La jornada és gratuïta, tant per a les empreses participants com per als candidats.

Com puc inscriure’m?

En primer lloc, tria del catàleg que et deixo aquí les empreses amb qui et vols entrevistar, emplena el formulari i el COACB el dia 12 de novembre t’enviarà la teva agenda.

Encara tens dubtes?

Doncs..cap problema! Escriu-me o truca’m i els esvaïm.

Deixa el comentari

Share This