652 88 11 65

El dia a dia d’una agent comercial

Benvinguts al meu blog. Com sabeu, sóc comercial. Amb totes les lletres i amb molt d’orgull. Cal recuperar el prestigi dels venedors i aquest procés comença, bàsicament, per a un mateix: hem de sentir-nos orgullosos de la nostra professió.

La nostra feina socialment no está valorada i es menysté. Crec que no es comprén prou i és per això que vull posar el meu granet de sorra per donar a conèixer el dia a dia d’una agent comercial (col·legiada, òbviament).

En aquest espai compartiré coneixements, experiències i reflexions en l’àmbit comercial. No pretenc transmetre cap idea amb intenció didàctica ( hi ha gent amb més coneixements acadèmics que jo), ni vull teoritzar sobre l’art de vendre ni alliçonar-vos sobre res.  Si sou comercials us veureu identificats en algun punt o, inclús, us pot ser útil alguna informació que publiqui. Si, d’altra banda, no sou comercials, us servirà per apropar-vos al nostre món.

Per últim m’agradaria fer un últim apunt: estaré encantada de rebre els vostres comentaris, els vostres correus i les vostres impressions. Així que davant el dubte, em podeu escriure i us respondré encantada.

I recordeu que a la vida, tothom, absolutament tothom ven. Però nosaltres, els agents comercials, cobrem per fer-ho 😉

Deixa el comentari

Share This