652 88 11 65

Treballar a l’agost

Per fi és agost. Ja en tenia ganes perquè per a mi és la millor època de l’any per a treballar. Baixa el volum de trucades i de correus poc productius i, per tant, comença un bon moment per la tasca comercial. Per una banda les visites i, per l’altra, aquelles feines d’oficina que mai tens temps a fer.

Visites comercials a l’agost: trepitjar el carrer

És cert que un bon agost comença a gestar-se amb un bon juliol (o bon juny). M’explico, hi ha un moment de l’any que, a l’hora de concertar visites, t’emplacen al setembre. Ara bé, si en el discurs de la concertació incloem l’opció de visita a l’agost tindrem sorpreses: hi ha molt poca gent que marxi durant tot el mes i , per tant, poden acceptar a veure’t (et reben sense corbata, més contents i relaxats). És veritat que hi ha pocs tancaments a l’agost però si avances feina, el tancament a les setmanes posteriors és més que probable. A més a més si els visites a l’agost, esdevé un bon ancoratge comercial i és més fàcil que s’enrecordin de tu.

mac-459196_1280

Feina administrativa: tasques amb aire condicionat

També és el moment ideal per a fer altra tipus de tasques com, per exemple, aquelles gestions que durant el dia a dia no pots fer. En general solen ser feines importants però no urgents i que podem fer des de casa o des de l’oficina (o des del centre de coworking, com és el meu cas).

A tall d’exemple, podeu endreçar els contactes del LinkedIn (i netejar-lo si cal tot i que soni molt agosarat). Tot classificant els contactes, sovint els envio un correu recordatori o simplement una salutació…i em contesten! Hi ha més gent de la que creieu treballant a l’estiu.

També és bon moment per actualitzar contactes al CRM, introduir-ne nous o treure els que ja no aporten res o han quedat obsolets. També és un mes clau per planificar. És un bon moment per pensar, asseure’s i marcar-se les línies de treball de les properes setmanes. Sempre he pensat que hi ha dos tipus de persones: les que comencen l’any al gener o les que ho fan al setembre. Jo sóc de les darreres i, per tant, agost és el meu moment de fer balanç de l’any….això sí, sota l’aire condicionat!

Deixa el comentari

Share This